Page 1 of 1

Regler för Fartygssidan

Posted: 09 Feb 2022 00:27
by Dennis
Följande regler & villkor gäller på Fartygssidan:

1. Etik
Alla har olika åsikter. Var god och respektera andras.
Personangrepp är strängt förbjuda på forumet.
Inga personliga uppgifter får publiceras. Detta strider mot PUL, som regleras av Sveriges riksdag.
Om du ser en tråd i forumet som bryter mot reglerna, skriv inte i den. Rapportera istället via rapportera länken.
Vi tillåter inga inlägg som innehåller svordomar, könsord och liknande eller allmänt otrevliga, spydiga eller sarkastiska i sin utformning.

2. När du skriver ett inlägg
Lägg inlägg i rätt kategorier.
Lägg inte samma inlägg under flera avdelningar.
Sök innan du lägger in en ny tråd med frågor.
När man skriver i en tråd ska man hålla sig till ämnet! De inlägg som inte har med ämnet att göra, eller som inte tillför något nytt till diskussionen förbehåller vi oss rätten att radera eller redigera.

3. Signatur & profil
Begränsning av signaturen för tillfället är till 1 rader text och 50 tecken.
Länkar är inte tillåtna i signaturen.
Att använda någon annan användares signatur är inte tillåtet.
Din profil på forumet är tillgänligt för alla medlemmar på Fartygssidan.

4. Reklam
Att spamma forumet med reklam är inte tillåtet.
Länkning till egna sidor tillåts inte om det görs i kommersiellt syfte, dvs. för att sälja en produkt eller tjänst.
Du får inte skapa trådar som kan anses vara i syfte för egenreklam.

5. Redigering och radering av inlägg
Du kan redigera eller radera ett inlägg i 20 minuter efter publicering, därefter är publiceringen definitiv från din sida. Räkna med att det du har publicerat finns kvar för alltid. Vill du att ditt inlägg ska raderas, klicka på länken rapportera i inlägget och skriv dina skäl, så tittar vi på det.

6. Brott mot reglerna
Bryter du mot någon regel eller trotsar en administatör eller moderators uppmaning så kan detta leda till varning(ar) eller avstängning; antalet varningar eller tiden för avstängning beror på förseelsens karaktär, och hur ditt uppträdande varit tidigare. Vid allvarliga förseelser eller att man systematiskt vägrar följa moderatorers eller administratörens uppmaningar, kan leda till avstängning för all framtid både i forumet och på DinStartsida. Om du blir varnad så får du ett meddelande om detta.

Brott mot svensk lagstiftning kommer att polisanmälas utan förvarning. I dessa fall äger vi oss rätten att bidra polisen med personliga uppgifter om den som anmälts.

7. Information & rättigheter
Fartygssidan, forumets administratörer och moderatorer förbehåller rätten att redigera eller ta bort inlägg eller signaturer, stänga av medlemmar eller på annat sätt agera så att forumets regler och riktlinjer följes. De har full bestämmanderätt och behöver inte rättfärdiga sina handlingar och beslut.

8. Ansvarsfriskrivning
Alla inlägg i Fartygssidans forum uttrycker skribentens åsikter och varken Fartygssidan eller dess moderatorer och medarbetare kan hållas ansvariga för innehållet i dessa. Varje användare är ansvarig för sina egna inlägg. Vi reserverar oss rättigheten att ändra villkor och regler.